Om Zarina

Gennem mine studier og karrierer har jeg lagt fokus på at udvikle min viden indenfor både konventionel og “alternativ” medicin. Dette gør mig i stand til at kunne hjælpe dig med det bedst mulige resultat, da jeg ikke kun fokuserer på symptomet, men i stedet kigger på dig som helhed.

Jeg har arbejdet med lægemiddelsrådgivning og optimering af medicinering både på private apoteker og i sygehusregi i flere år.

Min egen rejse gennem stress, depression og udbrændthed blev vendt til glæde, overskud og balance igen ved hjælp af den rette kost, tilskud, afstresning, motion og bevægelse på den gode måde. Dette er alt sammen behandlingsprincipper i Functional Medicine og Komplementær Hormonterapi.

Anna, 52 år: 

Jeg er rigtig glad og opløftet, da jeg har oplevelsen af at der er håb for mig 🙂 
Du er meget professionel og troværdig i din tilgang, og det er en stor styrke, at du også har din farmaceut baggrund. Jeg synes det er trygt både at kunne tale med dig om hvordan de forskellige fødevarer, kosttilskud og konventionel medicin indvirker på kroppen. Jeg har aldrig sovet bedre…

The good physician treats the disease; the great physician treats the patient who has the disease.

William Osler

Mange patienter bliver tilbudt medicin til at behandle symptomerne, uden at årsagen bliver behandlet.

Dette har motiveret mig til at opsøge andre behandlingsmuligheder i ernæringsforskning, biokemi og helhedsorienteret sygdomsbehandling. Sådan faldt jeg over studiet af Komplementær Hormonterapi og Functional Medicine, hvor mennesket anskues som helhed. Her arbejder krop og sind sammen og der fokuseres på at finde rod-årsagen til ubalancer eller sygdom. Målet for behandlingen er, at genoprette kroppens normale funktioner med personligt tilpassede kostplaner, nervesystemsafbalancering og tilskud af næringsstoffer og urtemedicin.

Uddannelse og Kurser

2018-19: Komplementær Hormonterapeut™️ v/Caroline Fibæk

2017: Stressmanagement, Lehman Partners

2015-16: Ledelse af medarbejdere, Coaching, Motivation

2014: Medicingennemgang, Pharmakon

2013: Klinisk Videreuddannelse, Basismodul, SKF (DFS)

2007: Cand. Pharm. i Danmark, Lægemiddelstyrelsen

1989-94: Cand. Pharm. Diplom fra St.Petersburg Kemisk-farmaceutisk Universitet, Farmaceutisk fakultet

Karriere

 

2020- nu: Funktionel Farmaci, Stifter

2019- nu: Hillerød Krone apotek, Farmaceut 

2014-2018: Klinisk Farmaceutisk Service på Bispebjerg og Frederiksberg hospitaler, Region Hovestadens apotek, Afdelingsleder

2008-2014: Jernbane Allé apotek, Souschef    

2008: Ryparken Apotek, Filialleder

2007-2008: Hundige Apotek, Farmaceut