En investering i et bedre dig

Mit primære fokus ligger i at behandle dig som helhed, frem for blot et enkelt symptom du oplever. Det første vi kigger på er hvilke ting i din omverden, som kan have indflydelse på dig, og som vi kan ændre. Det første vi vil anvende, er en plan udviklet på baggrund af dig og din historik. Laboratorietesten kan du godt investere i, når vi har fundet ud af, hvilken af testene er mest relevant, for at få de bedste resultater for dig og din udvikling. 

Laboratorietests har mulighed for at give et helt unikt og detaljeret indblik i din specifikke biokemi. Da ikke alles biokemi er ens, er det et uvurderligt redskab til at udvikle en skræddersyet og målrettet behandlingsplan, som passer til lige præcis dig. Tests, udført hos Nordic Laboratories, er baseret på vigtige biomarkører, som fortæller os præcist hvor problemet ligger. Resultaterne, som prøverne giver, er med til at fortælle os, hvorfor vi har det, som vi har det og hvad vi kan gøre, for at få det bedst mulige resultat. Det er en kæmpe motivationsfaktor!

Du er meget velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende for at få en snak om, hvilken test der kunne give dig de svar, du leder efter.

MAVE-TARM FUNKTION:
Nordic Food Panel 184 IgG (fødevareintolerance): En test af de mest typiske 184 fødevarer, der indtages i en normal vestlig kost inklusive gluten og hvede. Pris 2.495,-

CSAPx2 (tarm analyse): Ca. 80% af vores immunforsvar sidder i mave-tarm-kanalen. Derfor er funktionaliteten af denne del af kroppen afgørende for kroppens funktion og vores velbefindende som helhed. Denne test kan identificere patogene arter, ubalancer i mikrobiomet, dårlig næringsoptagelse og leaky gut syndrom (utæt tarm). Pris 2.995,-

Ideel til dig med fødevareallergier, autoimmune sygdomme, IBS, angst, træthed, forstoppelse, diarré, oppustethed, luft i tarmen, blodmangel og led- og muskelsmerter.

STOFSKIFTE:
Complete thyroid with elements:
 Stofskiftehormonerne er livsvigtige og sørger for kroppens energiproduktion. Ofte er dysfunktion i skjoldbruskkirtlen en autoimmun reaktion men også relateret til reduceret jod-eller selenstatus. Denne test viser din status på i alt 6 stofskiftehormoner samt jod, bromid, selen, lithium, arsen, cadmium og kviksølv. Alle elementer, der er afgørende for stofskiftehormon-produktionen. Pris 2.475,-

Til dig med symptomer som: Hukommelsesproblemer, træthed, tør hud, svage negle, varmeintolerance, tynde øjenbryn, overdrevet hårtab, tab af sexlyst, forstoppelse, uregelmæssige eller kraftige menstruationer og muskelsvaghed/kramper. Til dig, der har fået konstateret lavt eller højt stofskifte og ikke ønsker medicinering. Til dig, der ikke føler dig rask selv om de 1-2 stofskiftehormoner, som lægen måler på, ligger indenfor normalområdet.

ERNÆRING, HJERNEKEMI OG METABOLISKE PROCESSER 

ORGANIX comprehensiveEn komplet organisk syretest, der giver et allround billede af kroppens metaboliske processer og effektiviteten deraf. Organiske syrer er mellemprodukter, produceret i kroppen under energiproduktion, afgiftning, neurotransmitter nedbrydning og intestinal mikrobiel aktivitet. Syrerne der påvises i urinen, signalerer ofte en hæmning eller blokering, der kan skyldes næringsstofmangel, arveligt enzymunderskud eller negativ lægemiddelpåvirkning. Også bakterie- eller svampeovervækst analyseres her, og muliggør en individuel skræddersyet interventionsplan.

Du vil her få informationer om blandt andet: Vitamin- og mineralmangler, vurdering af centralnervesystem-funktion, mitokondriel energiproduktion og methyleringsevne. Pris 2.595,-

Til dig med blandt andet: Refluks, oppustethed og udspilning, autoimmune lidelser, hovedpine, dermatitis, blodsukker dysregulering, flere kemiske overfølsomheder, kvalme, vægtøgning, kræft, angst og depression.

STRESS og KØNSHORMONUBALANCER

DUTCH Complete: En omfattende profil af kønshormoner, binyrehormoner og deres metabolitter. Også frit kortisol (stresshormon) og melatonin (søvnhormon) måles i denne test, der er helt unik i sin kombination og ikke matches af nogen anden test på markedet. Testen udføres ved hjælp af en tørret urin opsamling og spytprøver. Pris 2.395,-

Til kvinder med symptomer som: PMS, kraftige blødninger, uregelmæssige eller ingen blødninger, smerter ved menstruation, vægtøgning, angst/irritabilitet, depression, akne, skaldethed, cyster i bryst/æggestokke, endometriose, PCO(S) og menopause-symptomer. 

Det kan være endog meget svært at identificere årsagen til disse symptomer. Men med hjælp af denne analyse er det muligt at identificere årsagerne og dermed at lave en skræddersyet behandlingsplan. 

Til mænd med symptomer som: lav libido, irritabilitet/depression, vægtøgning, søvnforstyrrelser, metabolisk syndrom og osteoporose.